• Tens una idea de nou producte?
  • Vols fer canvis a la teva web?
  • Veus que pots atraure un nou segment de client i potser no tens clar com enfocar-ho?

Posa't en contacte

Sovint ens passa que ens centrem molt en el dia a dia, i quan parem un moment ens venen dubtes de si el que fem és correcte. Pensem en si aquella acció té sentit o no, o si podem atraure aquell segment de mercat que ens interessa, o si aquells canvis que ens proposen a la web tindran l’impacte que ens asseguren,…

I per a resoldre alguns d’aquests dubtes concrets segurament no calen grans documents ni tampoc es poden assumir els costos que això representa.

Per aquest motiu, ofereixo un servei de consultes puntuals, realitzades a distància (Skype o similars) i amb una durada estàndard de 1 hora, on l’objectiu és aportar un punt de vista extern i professional sobre la qüestió plantejada.

Aquestes trobades van precedides d’un intercanvi de correus on s’exposa quina és la temàtica a tractar i els antecedents, que permeten situar-me i així enfocar la sessió de manera molt més productiva per al client.

Posa't en contacte

Utilitzant el formulari adjunt, fés-me cinc cèntims de la consulta així com el dia que t’aniria bé quedar.

Quedem!

Em posaré en contacte amb tu per a quedar en l’hora i concretar la temàtica, les condicions i els objectius a assolir amb la consulta personalitzada.

Fins aviat!

Un cop realitzada la sessió, fas el pagament via transferència bancària.